En produkt inom SEM

Ta kontakt med oss

SEM: Ta din synlighet till nästa nivå

På Symetric förstår vi vikten av att snabbt och effektivt nå ut till din målgrupp online. Sökmotorannonsering (SEM) är en kraftfull metod för att öka din synlighet och driva kvalificerad trafik till din webbplats. Med vår hjälp kan du maximera din digitala närvaro och se omedelbara resultat.

Våra SEM-tjänster

Vi erbjuder en omfattande uppsättning SEM-tjänster för att säkerställa att dina kampanjer är optimerade och ger bästa möjliga avkastning. Våra tjänster inkluderar:

  • Nyckelordsanalys: Vi identifierar de mest relevanta och effektiva nyckelorden för din bransch.
  • Kampanjhantering: Vi skapar, hanterar och optimerar dina annonskampanjer för att maximera deras effektivitet.
  • Annonsering: Våra experter skapar övertygande annonser som lockar och engagerar din målgrupp.
  • A/B-testning: Vi testar olika annonser och strategier för att hitta de som ger bäst resultat.
  • Rapportering och automatisering: Automatiserade system för rapportering och kampanjhantering som ger insikter i realtid och ökar effektiviteten.

Dedikerat SEO-team

När du samarbetar med oss får du en personlig kontaktperson som hanterar all kommunikation. Utöver din kontaktperson består teamet av erfarna utvecklare med hög kompetens, som snabbt blir specialister på ditt företag. Vi erbjuder ett dedikerat team med färre kunder per person, vilket innebär att varje kund får mer uppmärksamhet och fler resurser. Detta ger en högre nivå av support och skräddarsydda lösningar.

Ditt behov i centrum

Vi börjar med att noggrant analysera dina behov och utvecklar sedan en SEO-strategi som inkluderar de mest effektiva kanalerna och optimerade arbetsflöden. Vår målsättning är att leverera konkreta resultat och maximera värdet för dig som kund. Vi följer upp med regelbunden analys och återkoppling, så att du kan vara säker på att din investering ger resultat.

Skräddarsytt content i rätt flöden

Vi skapar anpassat innehåll, inklusive skräddarsydd copy, grafiskt material och rörlig media, som är utformat för att engagera din målgrupp och driva resultat. Kombinationen av effektiva arbetsflöden och målgruppsanpassat innehåll ger en kraftfull digital marknadsföring som ökar tillväxten. Vi ser till att din SEO-strategi syns på rätt ställen för maximal effekt.

Annonseringspaket

Vi lokaliserar var dina kunder befinner sig och vilka plattformar som kan leda till optimal tillväxt. Utifrån dina behov presenterar vi ett annonseringspaket som säkerställer att du använder precis de kanaler du behöver – varken fler eller färre. Priset för paketet kommer bero av antal kanaler och din önskade annonsbudget.

Analys och återrapportering

För att optimera dina SEM-kampanjer och maximera avkastningen, genomför vi löpande analyser och uppdateringar. Vi följer upp era KPI- och mätvärden, och skapar anpassade rapporter som ger en tydlig bild av kampanjernas utveckling. Varje månad får du en detaljerad rapport via mejl som sammanfattar SEM-resultat och trender. Vi håller avstämningar varannan månad för att justera strategier och säkerställa måluppfyllelse, samt strategiska möten var sjätte månad för att planera långsiktiga mål och anpassa insatserna efter nya marknadstrender.

Börja din SEM-resa med Symetric idag

Redo att ta din digitala närvaro till nästa nivå? Låt oss hjälpa dig att skapa och genomföra en framgångsrik SEM-strategi som driver resultat. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och se hur vi kan hjälpa ditt företag att växa med sökmotorannonsering.

 

Redo att växa?

Vi har hjälpt hundratals företag växa vill även du ha hjälp?

Kontakta oss tel: 031-797 55 99